Home » Ed Sheeran brengt zijn eigen ketchuplijn uit genaamd 'Edchup'

Ed Sheeran brengt zijn eigen ketchuplijn uit genaamd 'Edchup'

Gepubliceerd op 8 juni 2019 om 12:50

Ed Sheeran.

Internetradio.

Ed Sheeran brengt zijn eigen ketchuplijn uit genaamd 'Edchup'

Net als je zou denken dat Ed Sheeran het druk genoeg had met zijn album in slechts een paar dagen, is hij weggegaan en heeft hij een nieuw project toegevoegd aan zijn workload. Maar dit project is een stuk lekkerder dan waar hij normaal zijn magie op werkt.

Na samen te werken met de grootste namen in muziek als Bruno Mars, Beyonce, Justin Bieber en Taylor Swift, werkt de Britse zanger nu samen met Heinz Ketchup.

Deze nieuwe samenwerking zal de Sheeran-fans niet verbazen, want de zanger heeft zijn liefde voor de specerij gemaakt - en Heinz specifiek - overduidelijk. Niet alleen heeft de 28-jarige een tatoeage van het logo van het merk op zijn arm, The Sun meldde ook  in januari 2018  dat hij een assistent altijd een flesje voor zich heeft voor het geval hij een beetje extra op zijn maaltijd nodig heeft van het moment.

De 'Thinking Out Loud' zanger lanceert "Edchup" als onderdeel van de 150ste verjaardag van de voedselreus.

Volgens Heinz is Edchup dezelfde Heinz-ketchup die je kent en waar je van houdt, maar verpakt in een Sheeran-geïnspireerde fles met een beperkte oplage. De roodharige zanger wordt voor altijd vereeuwigd als een brildragende tomaat op de fles, waarbij een groen blad de plaats inneemt van zijn iconische shaggy kapsel.

Meer muziek van Ed Sheeran? Luister dan naar Ron de Leeuw of Peter Renders.

Geniet van onze ultieme radioprogramma's.

Internetradio AM5, 24 uur per dag online!

Sponsoren:


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.