Home » Katy Perry op internetradio AM5

Is Katy Perry 's Ray Of Light tijdperk komst? Dat is de veronderstelling bij de hand, gebaseerd op de plaag van de popster voor haar nieuwe single "Never Really Over", die aankomt op vrijdag (31 mei).

Gisteren onthulde Perry de zonovergoten, mandarijn-omrande cover-art , die ziet hoe ze haar hoofd in extase gooit terwijl haar gouden lokken om haar heen slaan. Nu houdt ze de hints aan die komen met een trailer die de Madonna-factor nog meer oproept door Perry een faux Brits accent te geven. (Of - wie weet? - misschien is dat de impact van haar echtgenoot in Orlando Bloom.)

"Het is een plek waar je je hart gaat genezen en alle restanten van energie uit oudere relaties loslaat." Een plek van rust en synchroniciteit, "zegt Perry in een voice-over, terwijl geluiden van tsjilpende vogels en stromend water achter haar spelen . "Een plek om te verenigen door ons gebroken hart, een plek om te leren dat er een duw en een duw is voor genezing. En dat terwijl het soms kan voelen alsof die oude relaties nooit echt voorbij zullen zijn, door de activiteiten en de omgeving, jij" Ik zal leren helen en eindelijk loslaten. "

Ondertussen toont de clip ons een weelderige oase in de bergen, waar Perry en haar vrienden dansen, mediteren, zwemmen en in principe een zalige Don Draper channelen uit de finale van de Mad Men . Het lijkt een veilige gok dat de volledige "Never Really Over" -video zich zal verdiepen in wat er echt gebeurt in het rustige jaren 70-achtige toevluchtsoord, en gelukkig hebben we nog maar een paar dagen tot dat gebeurt. Bekijk de volledige trailer hieronder.