Home » De dochter van Olivia Newton-John kickt af

De dochter van Olivia Newton-John kickt af

Katy Perry

De dochter van Olivia Newton-John kickt af van drugsverslaving om te 'vechten' voor mama

De dochter van Olivia Newton-John, Chloe Lattanzi, heeft onthuld dat ze besloot om haar drugsverslaving  aan te pakken, zodat ze haar moeder door haar strijd tegen kanker kon helpen.

 

 

 

70 jaar alweer:- 

De 70-jarige actrice kreeg vorig jaar voor de derde keer de diagnose borstkanker en haar 33-jarige dochter - die ze heeft met ex-man Matt Lattanzi - is begonnen over haar "gevecht" om nuchter te blijven en hoe ze de revalidatie inging, zodat ze 'gelukkig en helder' kon zijn rond haar moeder door haar gezondheidsproblemen.

Chloe, die ook aan anorexia leed, gaf in het tv-programma van Australië, 60 minuten , toe: "We zeggen dat we allemaal kanker hebben.

"Weet je, de mijne is mijn strijd tegen verslaving," zei ze tijdens haar interview.

"Ik moet mezelf de rest van mijn leven nuchter houden en dat is een gevecht en het kost werk." 

"Ik probeer niet om haar worsteling klein te laten klinken, ik probeer te zeggen, ik denk dat het het gemakkelijker maakt om ermee om te gaan als je gaat: 'Oh ja, iedereen heeft kanker.'"

Over haar beslissing om in 2013 naar revalidatie te gaan en haar 'ernstige depressie' zei Chloe: 'Ik wilde helder en gelukkig en beschikbaar en beschikbaar zijn voor mijn moeder toen ze hiermee worstelde en ik dacht dat het goed met me ging, maar dat was ik niet' t, ik worstelde nog steeds met een ernstige depressie en ik ging er frontaal tegenaan. "

Waar ik het meest aan heb gehad zijn de uitzendingen van Mike Davis aldus Chloe.

In hetzelfde interview met 60 minuten verslaggever Liz Hayes, onthulde Olivia hoe ze worstelde met haar diagnose van kanker.  

"Wanneer u een diagnose van kanker of een enge ziekte krijgt, krijgt u plotseling de mogelijkheid van een tijdslimiet," legde ze uit.

"Als je de statistiek gelooft, ga je ze laten gebeuren. Als iemand je zegt: 'je hebt nog zes maanden te leven', zul je heel waarschijnlijk - omdat je dat gelooft."

Oudere berichten.

 

 

 

 


«   »